Дайте відповіді на запитання:
1. За політичною картою світу в атласі визначте географічні координати міст:
Київ, Каїр, Лісабон, Анкара.
2. Визначте відстань у градусах і кілометрах: 1) між Києвом та Каїром( протя-
жність дуги 1 градуса меридіана дорівнює 111 кілометрів; 2)між Лісабоном та Анкарою (протяжність 1 градуса дуги дорівнює 88 кілометрів);
3. Укажіть азимути напрямків руху з Києва до Каїра, з Анкари до Лісабона
4. За картою адміністративно-територіального устрою України в атласі визначте географічні координати міст Київ та Одеса, Харків та Лубни ( з точністю до мінут)
5. Визначте відстань у градусах та кілометрах : 1) між Києвом та Одесою;
2) між Харковом та Лубнами (протяжність 1 градуса дуги паралелі дорівнює приблизно 72 км)
6. Укажіть азимути напрямків руху з Одеси до Києва, із Лубен до Харкова.

Остались вопросы?

Дайте відповіді на запитання:<br>1. За політичною картою світу в атласі визначте географічні координати міст:<br> Київ, Каїр, Лісабон, Анкара.<br>2. Визначте відстань у градусах і кілометрах: 1) між Києвом та Каїром( протя-<br>жність дуги 1 градуса меридіана дорівнює 111 кілометрів; 2)між Лісабоном та Анкарою (протяжність 1 градуса дуги дорівнює 88 кілометрів);<br>3. Укажіть азимути напрямків руху з Києва до Каїра, з Анкари до Лісабона<br>4. За картою адміністративно-територіального устрою України в атласі визначте географічні координати міст Київ та Одеса, Харків та Лубни ( з точністю до мінут)<br>5. Визначте відстань у градусах та кілометрах : 1) між Києвом та Одесою;<br>2) між Харковом та Лубнами (протяжність 1 градуса дуги паралелі дорівнює приблизно 72 км)<br>6. Укажіть азимути напрямків руху з Одеси до Києва, із Лубен до Харкова.