18 червня комірника П. було затримано на прохідній, коли він намагався винести з заводу продукцію підприємства. Про даний факт директор заводу повідомив районий відділ поліції і відносно П. було порушено кримінальну справу. 20 червня було видано наказ, в якому як підстава звільнення зазначалося розкрадання майна власника. Чи правомірні дії адміністрації заводу? Чи може П. наполягати на відновленні на роботі?​
Ответ
5 (2 оценки)
0
daniarkakim661 5 месяцев назад
Светило науки - 35 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Дії адміністрації заводу в порушенні кримінальної справи щодо затриманого комірника виглядають легітимними, оскільки існує підстава для розгляду ситуації як порушення правопорядку. Видання наказу звільнення на підставі розкрадання майна власника також може бути виправданим у зв'язку із зазначеним фактом.

П. може намагатися наполягати на відновленні на роботі, проте це буде залежати від конкретних обставин, доказів його невинуватості або порушень у процедурі звільнення. Якщо П. вважає, що його звільнення було несправедливим, йому може бути корисно звернутися до правової консультації або адвоката для оцінки його правових можливостей у конкретній юрисдикції.

Остались вопросы?