Даю 60 баллов .Ответить на вопросы по захисту вітчизни


1.Перерахувати відомі Вам озброєння, військову техніку та зброю Сухопутних військ:
а). механізованих підрозділів,
б). танкових підрозділів,
в). артилерійських підрозділів,
г). підрозділів ППО).
2. Які питання можна відпрацювати за допомогою командирського ящика?
3. Як за допомогою ортоскопа можна тренувати стрільців?
4. Доповісти методику використання приладу КЯ-83 під час навчання стрільбі зі стрілецької зброї
5. Що таке дрібна мушка, велика мушка, рівна мушка і в чому їхня відмінність?
6. Якщо мушка зміщена вліво при прицілюванні, куди прилетить куля щодо центру мішені?
7. Куди полетить куля, якщо різко натиснути на спусковий гачок під час стрільби?
8. Як правильно дихати під час пострілу?
9. Як усувати затримку стрілянини з пістолета під час стрілянини?

10. У чому можлива причина автоматичної стрільбі з ПМ?
11. Назвіть оціночні показники початкової вправи стрільби з автомата
12. Що категорично забороняється під час проведення стрільб?
Ответ
0 (0 оценок)
0
hristacit7 1 год назад
Светило науки - 12 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:

8.при підготовці до пострілу треба зробити 2-3 глибоких подихи з затримкою подиху у верхній частині та повільному видиху, так ви заспокоїте серцебиття, потім зі зменшенням амплітуди дихання зробити 2-3 подихи й плавно напіввидиху зупинитися, при цьому це повинно статися під дією ваги вашого тіла не включаючи м’язи. Після зупинки дихання у вас буде 4-6 секунд на доопрацювання пальцем спускового гачка для пострілу. Не затримуйте на більше часу подих на початковому етапі, це призводить до кисневого голодування, до спазму м’язів. Щоб з цього стану вийти, треба буде набагато більше часу і подихів.

12. Категорично забороняється під час стрільб:

– відкривати і вести вогонь без команди керівника стрільб, у небезпечних напрямках, з несправної зброї та коли піднято білий прапор (ліхтар) на командному пункті стрільбища (тиру); – залишати зброю на рубежі відкриття вогню.

Остались вопросы?

Даю 60 баллов .Ответить на вопросы по захисту вітчизни <br /><br /><br /> 1.Перерахувати відомі Вам озброєння, військову техніку та зброю Сухопутних військ: <br /> а). механізованих підрозділів,<br /> б). танкових підрозділів, <br /> в). артилерійських підрозділів, <br /> г). підрозділів ППО).<br /> 2. Які питання можна відпрацювати за допомогою командирського ящика?<br /> 3. Як за допомогою ортоскопа можна тренувати стрільців?<br /> 4. Доповісти методику використання приладу КЯ-83 під час навчання стрільбі зі стрілецької зброї<br /> 5. Що таке дрібна мушка, велика мушка, рівна мушка і в чому їхня відмінність?<br /> 6. Якщо мушка зміщена вліво при прицілюванні, куди прилетить куля щодо центру мішені?<br /> 7. Куди полетить куля, якщо різко натиснути на спусковий гачок під час стрільби?<br /> 8. Як правильно дихати під час пострілу?<br /> 9. Як усувати затримку стрілянини з пістолета під час стрілянини?<br /><br /> 10. У чому можлива причина автоматичної стрільбі з ПМ?<br /> 11. Назвіть оціночні показники початкової вправи стрільби з автомата<br /> 12. Що категорично забороняється під час проведення стрільб?