есе на тему у чому полягає життєвий успіх срочно!!!!!!!​
Ответ
5 (2 оценки)
3
kokocik2008 3 года назад
Светило науки - 69 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:

На УКРАИНСКОМ: поспіх - це одна з тем, на яку сьогодні багато говорять. Цій темі присвячені книги, влаштовують різні курси, тренінги та семінари на яких вчать як стати успішною людиною і що для цього треба зробити. Сьогодні, бути успішним стало дуже модно, адже, коли говорять, «успішна людина», ця фраза відразу піднімає самооцінку самої людини і робить його вище в очах інших. Тому багато і хочуть належати до категорії успішних людей. але щоб хоч якось наблизитися до цієї категорії, потрібно працювати над собою, розвивати свої навички і долати труднощі.

Дуже часто багато хто плутає поняття "успіх" з поняттям "удача". Удача може в будь-який момент нагрянути, наприклад, виграти супер приз в лотерею. А успіх - це свого роду теж приз, але щоб його виграти, потрібно докласти чимало зусиль. Успіх не буває просто так, він створюється. і потрібно бути готовим витратити не один день, місяць і навіть не один рік для досягнення успіху. Наприклад, Генрі Форд, творець відомої марки автомобіля, витратив роки свого життя розробляючи свою ідею, хоча багато людей вважали її дурною, але думка оточуючих його не зупинило, і через роки його ідея принесла йому всесвітню славу і багатство.

Кожна людина по-різному визначає, що для нього є успіх і яким він повинен бути. Це може бути гроші і слава або міцна і любляча сім'я. Все залежить від цінностей, світогляду і характеру людини. Але перш за все успіх - це досягнута мета, велика чи маленька, і не важливо в якій сфері життя, якщо вона досягнута, то значить людина виразно досяг успіхів. Прояв успіху буває в різних ситуаціях. Наприклад, він може проявитися:

1. В отриманні певних навичок, таких як гра на гітарі, танці, малювання, готування, навчання.

2. психологічних успіх, проявляється в зміні свого характеру або усунення шкідливої ​​звички.

3. Кар'єрний успіх передбачає добитися бажаної посади на роботі, отримати кар'єрний ріст або зайняти почесне місце в колективі.

4. Особистий успіх, проявляється в спілкуванні, дружбі, любові і сім'ї.

Існує простий алгоритм як домогтися успіху. Для початку потрібно поставити перед собою мету, потім розпланувати дії для її досягнення і закріпити все мотивацією.

Успіх грає важливу роль в житті людини. Домагаючись успіху людина отримує не тільки бажаний результат, але і отримує задоволення від досягнутого результату. З'являється віра в себе і свої можливості, відношення до життя стає більш позитивніше і емоційний стан людини стає в рази краще.

Остались вопросы?