Допоможіть будь ласка дам 50 балов!!!
Проаналізуйте ситуації і запиши свої міркування.
1) У кухні на плиті на потужному вогні кипит чайник що може трапитись якщо буде переливатися через краї.
2) ти побачив людину у непритомному стані в квартирі де відчувається запас газу. Твої дії?
3) У непровітреному гаражі стоїть автомобіль з увімкненим двигуном а на підлозі лежить непритомна людина. Твої дії?
ЯКЩО ВІДПОВІДЬ БУДЕ НЕ ПРАВИЛЬНА БУДУ БЛОКИРОВАТЬ!!!!!
Ответ
0 (0 оценок)
1
fctdgsygfdhngfxzgsac 1 год назад
Светило науки - 29 ответов - 0 раз оказано помощи

1. У кухні на плиті на потужному вогні кипить чайник і може трапитись небезпека, якщо буде переливатися через краї. Щоб запобігти небезпеці, необхідно зменшити вогонь під чайником або зняти його з плити, після чого залишити на кілька хвилин, доки він охолоне, а потім залити кип'ятком.

2. Якщо ти побачив людину у непритомному стані в квартирі, де відчувається запах газу, тобі потрібно відразу ж викликати "101" (або "103") та повідомити про небезпеку. Необхідно відкрити вікна і двері, а потім виходити на зовнішній повітрі. Не слід натискати на будь-які електричні перемикачі або іскрильні пристрої.

3. У непровітреному гаражі стоїть автомобіль з увімкненим двигуном, а на підлозі лежить непритомна людина. Перш за все, необхідно відключити двигун автомобіля, а потім відразу ж викликати "101" (або "103") і повідомити про небезпеку. Якщо можливо, слід принести потерпілого на свіже повітря, забезпечити йому доступ до води та повітря і надати першу допомогу, поки не прибуде медична допомога.

Остались вопросы?

Допоможіть будь ласка дам 50 балов!!!<br /> Проаналізуйте ситуації і запиши свої міркування.<br /> 1) У кухні на плиті на потужному вогні кипит чайник що може трапитись якщо буде переливатися через краї.<br /> 2) ти побачив людину у непритомному стані в квартирі де відчувається запас газу. Твої дії?<br /> 3) У непровітреному гаражі стоїть автомобіль з увімкненим двигуном а на підлозі лежить непритомна людина. Твої дії?<br /> ЯКЩО ВІДПОВІДЬ БУДЕ НЕ ПРАВИЛЬНА БУДУ БЛОКИРОВАТЬ!!!!!