Сміливість – це ознака сильних за характером людей (за повістю «Таємне Товариство Боягузів, або Засіб від переляку №9» Лесі Ворониної). даю 38 баллов
Ответ
3 (37 оценок)
29
ssdf99234 11 месяцев назад
Светило науки - 238 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Сміливість і сила характеру – це дві важливі якості, які допомагають людині долати труднощі, боротися за свої цілі і ідеали, захищати слабших і ставити себе на місце інших. У повісті «Таємне Товариство Боягузів, або Засіб від переляку №9» Лесі Ворониної ми зустрічаємо героя, який володіє цими якостями у високому ступені. Цей герой – Клим Джура, хлопчик, який долає свої страхи, бореться з космічними прибульцями і рятує свою родину і світ. У цьому есе я намагатимусь довести, що Клим Джура – сміливий і сильний за характером герой.

По-перше Клим Джура здатний контролювати свої страхи і не давати їм заважати його діянню. Страх – це природна реакція на загрозу або небезпеку, яка має функцію захисту і попередження. Але страх також може бути перебільшеним або нереальним, коли він базується на уявленнях або стереотипах. Такий страх може паралізувати людину і позбавити її можливості думати раціонально і діяти ефективно. Коли ми знайомимось з Климом Джурою, він є боягузом, який боїться Сашка Смика – худорлявого розпатланого хлопчика на прізвисько «Кактус». Але коли Клим потрапляє до ТТБ – Таємного Товариства Боягузів – він починає долати свої страхи. Він не боїться Сашка Смика після того, як потрапляє до ТТБ; він не боїться синьомордих жаб у банку; він не боїться летіти на машині часу до Єгипту. Він визнає свої страхи, але не погоджується з ними. Він використовує свою волю, розум і серце, щоб подолати свої страхи і зробити те, що він вважає правильним і необхідним. Таким чином, він показує свою сміливість і силу характеру.

По-друге Клим Джура здатний боротися з космічними прибульцями, які загрожують Землі. Космічні прибульці – це синьоморди – жабоподібні створіння синього кольору і з червоними очима. Вони захопили майже всю планету і поширюють вірус страху серед людей. Вони мають свою базу у банку, де вирощують мутантів-перевертнів і посилають їх на таємні завдання. Клим Джура дізнається про це від своїх друзів – Жука і Зайця – які також є членами ТТБ. Вони разом з Климом проникають до банку і бачать жахливу картину: синьоморди тримають у полоні людей, серед яких є його батьки і бабуся. Клим не може залишитися байдужим до цього і вирішує допомогти своїм родичам і всьому людству. Він розпорошує насінь насіння з мішечка, який дав йому Жук. Насіння – це протиотрута від вірусу страху, яку винайшла його бабуся. Коли насіння потрапляє на синьомордих, вони починають перетворюватися на звичайних жаб. Клим також викрадає машину часу – прилад, який дозволяє переміщатися у часі і просторі. Він летить до Єгипту, де знаходиться піраміда, яку розкопують його батьки. Він розпорошує насіння з вершини зрізаної піраміди і тим самим рятує світ від синьомордих. Таким чином, він показує свою сміливість і силу характеру.

По-третє Клим Джура здатний рятувати свою родину і світ. Родина – це найближчі і найрідніші люди, яким ми довіряємо і любимо. Світ – це все те, що нас оточує і що має значення для нас. Клим Джура дуже любить свою родину і поважає своїх батьків і бабусю. Вони – його опора і натхнення. Коли він дізнається, що вони у полоні у синьомордих, він не може спокійно спостерігати за цим. Він ризикує своїм життям і летить до Єгипту, щоб звільнити їх. Він також рятує свою бабусю з банку і повертає їй машину часу. Він не тільки рятує свою родину, але й увесь світ від загарбників. Він не дозволяє синьомордим захопити Землю і поширити вірус страху серед людей. Він використовує протиотруту від вірусу страху, яку винайшла його бабуся. Він розпорошує насіння по всьому світу і тим самим звільняє людей від страху. Він також допомагає своїм друзям – Жуку і Зайцю – які також є членами ТТБ. Він показує їм свою вдячність і дружбу. Таким чином, він показує свою сміливість і силу характеру.

У заключенні я хочу підсумувати свої думки і висловити свою особисту думку по темі. Я вважаю, що Клим Джура – сміливий і сильний за характером герой, тому що він долає свої страхи, бореться з космічними прибульцями і рятує свою родину і світ. Він не пасивно спостерігає за тим, що відбувається, а активно бере участь у подоланні загрози. Він не здається перед труднощами, а знаходить шляхи їх подолання. Він не забуває про свою родину і друзів, а допомагає їм і захищає їх. Він не байдужий до свого коріння і свого народу, а пам'ятає про них і шанує їх. Він не боїться боротися за свої цілі і ідеали, а доводить їх правильність і значущість. Тому я думаю, що Клим Джура – сміливий і сильний за характером герой. Я дуже поважаю Клима Джуру і намагаюся бути таким самим у своєму житті.

Остались вопросы?