Срочно!!!

До приймального відділення звернувся чоловік 40 років зі скаргами про загальну слабкість, двоїння в очах, запаморочення, сухість у роті, неможливість вільно ковтати їжу та воду, зміну голосу. Того ж та у наступні дні за медичною допомогою з подібними скаргами звернулося ще 5 осіб. Усі пацієнти 2 дні до того були на святковому обіді, споживали овочеві салати, тушковану качку, консервовані гриби домашнього приготування, торт, морозиво.
Укажіть причину харчового отруєння та запропонуйте план профілактичних заходів.
Ответ
1 (1 оценка)
0
gautamrsingh12 1 год назад
Светило науки - 1 ответ - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Объяснение:

I wont able to answer it but have to know that this unique content website will help to find the useful answers to that input
https://trucks.tractorjunction.com/en/tvs-truck/kargo

Остались вопросы?

Срочно!!! <br /><br /> До приймального відділення звернувся чоловік 40 років зі скаргами про загальну слабкість, двоїння в очах, запаморочення, сухість у роті, неможливість вільно ковтати їжу та воду, зміну голосу. Того ж та у наступні дні за медичною допомогою з подібними скаргами звернулося ще 5 осіб. Усі пацієнти 2 дні до того були на святковому обіді, споживали овочеві салати, тушковану качку, консервовані гриби домашнього приготування, торт, морозиво.<br /> Укажіть причину харчового отруєння та запропонуйте план профілактичних заходів.