Твір на тему: моє шкільне життя
пж срочно​
Ответ
0 (0 оценок)
1
SkraidXGod 1 год назад
Светило науки - 9 ответов - 0 раз оказано помощи

Відповідь:

Моє шкільне життя

Шкільне життя – один із важливих етапів у житті кожної людини. Адже у цей період ми пізнаємо основи різних наук, навчаємось працювати в колективі та жити в суспільстві, формується наша особистість. Саме за це я і люблю свою школу: тут я маю можливість здобувати не лише знання з різних предметів, а й отримую безцінні уроки правил життя.

Я щаслива, що у моїй школі працюють висококваліфіковані педагоги, для яких головне – це гуманний підхід до дітей і посіяти в них саме те «розумне, добре і вічне». Кожен наш урок не проходить безслідно. Вчителі застосовують різні методики, щоб якнайкраще донести необхідну інформацію до кожного учня. Учні, у свою чергу, бачачи їхню старанну працю, намагаються зрозуміти та засвоїти весь навчальний матеріал. Завдяки спільній праці кожного досягається плідний результат. Я разом з багатьма учнями свого класу успішно беремо участь у шкільних предметних олімпіадах навіть поза межами рідної школи.

Моє шкільне життя – це не лише навчальний процес, а й участь культурних заходах, які часто відбуваються у нашій школі. Я з однокласниками маємо чудову змогу проявити свої танцювальні й співочі таланти, ораторські та акторські здібності на шкільній сцені. Періодичні мистецькі виставки вражають прекрасними роботами юних художників та майстрів рукоділля. Різні тематичні гуртки, які працюють на території нашої школи, допомагають усім охочим удосконалити свої вміння або розкрити приховані таланти.

Шкільні будні наповнені цікавим спілкуванням з однолітками. Саме тут я знайшла справжніх друзів, з якими ми не тільки разом навчаємось, а й проводимо своє дозвілля, святкуємо дні народження, подорожуємо. Тут я можу розраховувати на підтримку і розуміння. Важливі знання, досвід і дружбу, які подарувала мені школа, я пронесу через все життя.

Пояснення:

Остались вопросы?