Дуже треба, ДОПОМОЖІТЬ, БУДЬ ЛАСКА!) ✊
Скласти текст про улюблену пору року, використовуючи прості ускладнені речення​
Ответ
0 (0 оценок)
0
aboba200q 1 год назад
Светило науки - 20 ответов - 0 раз оказано помощи

Объяснение:

Мабуть, не знайдеться жодної людини, яка б не раділа настанню літа. Особливо його чекають всі школярі, адже попереду тривалі літні канікули. А це означає, що навчання не затримує на одному місці, можна здійснювати різні подорожі, відпочивати та насолоджуватися теплом сонячних променів, милуватися красою пахучої природи.Я теж люблю літо, це моя улюблена пора року. Мені дуже подобається їздити за місто на дачу до бабусі, особливо коли вже починають дозрівати різні ягоди: полуниця, малина, смородина, аґрус. Люблю вставати зарано, щоб встигнути насолодитися сходом сонця, послухати ранішній спів птахів.

На дачі мене приваблює ставок, де дуже багато мешканців. Там можна зустріти дику качку з маленькими каченятами та погодувати їх хлібом, побачити ондатру, що поспішає по своїх справах, послухати дружний хор жаб. Якщо встати на світанку, можна половити на вудку золотистих карасів.

Неподалік від садової ділянки знаходиться змішаний ліс. Ми з бабусею іноді ходимо туди, щоб зібрати гриби та поласувати на галявинах ягідками суниці. Повітря в лісі відрізняється від міського — тут легко дихається, пахне свіжістю, квітами та зеленню. Перебуваючи в лісі, приємно посидіти в альтанці та попити трав’яного чаю, почитати цікаву книгу.

А ще мені подобається гуляти на лузі, відчуваючи безмежний простір. Можна послухати спів жайворонка, нарвати лугових квітів — ромашок, гвоздичок, дзвіночків.

Сподіваюся, тепер зрозуміло, чому я вважаю літо своєю улюбленою порою року.

Остались вопросы?