Напишите пожалуйста
Експозиція
Зав\'язка
Розвиток дії
Кульмінація
Розв\'язка
Твору Коли відпочивають янголи
Ответ
0 (0 оценок)
0
popovicd528 1 год назад
Светило науки - 8 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Розповідь ведеться від імені дівчинки Аліни. Ми знайомимося з Аліною, коли їй ведуть до першого класу, а завершується розповідь, коли дівчинка закінчує 4 клас. Також є щоденникові записи вчительки Марсем. Складається враження, що обидві героїні ведуть розповідь.

Джерело: https://dovidka.biz.ua/koli-vidpochivayut-yangoli-analiz

Ответ
0 (0 оценок)
0
dmitriypushkin2009d 1 год назад
Светило науки - 1 ответ - 0 раз оказано помощи

Завязка — событие, которое является началом действия. Она или обнаруживает уже имевшиеся противоречия, или сама создаёт конфликты. Так, в трагедии Уильяма Шекспира «Гамлет» завязкой является встреча заглавного героя с призраком, и последовавшее за нею решение отомстить вероломному королю за убийство своего отца.

Експозиція — термін, який має кілька значень. Ця сторінка значень містить посилання на статті про кожне з них.

Якщо ви потрапили сюди за внутрішнім посиланням, будь ласка, поверніться та виправте його так, щоб воно вказувало безпосередньо на потрібну статтю.

розвиток - Розгортання подій, що виростають із зав'язки, своєрідний перебіг розповіді автора про життя, стосунки і дії персонажів.

Кульмина́ция в литературном произведении — наиболее напряженный момент в развитии действия, решающий, переломный момент во взаимоотношениях, столкновениях литературных героев или между героем и обстоятельствами. В кульминации раскрывается острота конфликта, описанного в сюжете произведения.

Розв'язка, також розв'язка сюжету — епізод, яким завершується розвиток сюжету в творі; завершальний елемент розповіді, який вирішує конфлікт художнього твору; протилежне за значенням до зав'язки.

Остались вопросы?